Qui hi ha darrere?

Catacrak neix en un moment de la meva vida on la passió pel tast i la degustació estaven a flor de pell.

Una mica de
la meva trajectòria.

Desprès d’haver estudiat nutrició i tecnologia alimentaria, vaig estar treballant al Departament Sensorial d’una multinacional i posteriorment coordinant una bodega amb DO catalana, moment en el qual em vaig treure el títol de sommelier.

Menjar és una necessitat vital, però aquesta necessitat es pot convertir en màgia, tal i com ho veiem fer a molts cuiners. Per tant, penso que cal gaudir-ho i el meu objectiu és que la gent ho pugui fer amb coneixement d’allò que beu, amb petites traces.

Després d’una pausa per dedicar-me de ple a la maternitat, 6 anys, 2 nenes i 1 nen després, reprenc el projecte de Catacrak que va néixer amb la intenció d’expressar la senzillesa de probar coses noves i posar-ho fàcil perquè tothom s’atreveixi a experimentar.

Us espero en aquest racó de Lloret de Mar, oberta també a noves idees i propostes en les quals poder treballar per tal d’oferir el millor servei.